Nieuws

Home/Nieuws/

Gaan op een Banaan

Ook deze zomer werken Marco Kraats en Tim Schalkx weer samen aan een echte feestknaller.

Reünie Ik Geloof in mij

Onlangs besloten de zangers van Ik Geloof in Mij na bijna een jaar weer eens bij elkaar te komen om herinneringen op te halen.

Hansi vs Stuk TV

Ik heb een dikke plaat gemaakt voor Immer Hansi en de mannen van Stuk. Stuk is al jaren fan van Hansi en zij vroegen ons of we een keer samen de studio in konden.

Leuke optredens

Eindelijk kan ik weer op het podium staan, deze weken staan er een hoop leuke optredens in de agenda waaronder vele kermissen en festivals (o.a. Emporium)

Immer Hansi van de bruine piste

Immer Hansi komt wel een wel hele originele single! Deze mix van club en feest is uniek en daarmee onderscheiden we ons van andere wintersingles. Bekijk ook zeker de video van dit liedje snel!

Nieuwe single voor Wolfgang

Na succes met zijn single en de DJ Maurice remix van “Ik moet Zuipen” is Wolfgang Saufi terug met een nieuwe feestplaat die zeer geschikt is voor het komende festival en vakantieseizoen!

Après ski / Oktoberfest Medley

Na de succesvolle carnavalsmedley vonden Tim Schalkx en Marco Kraats het hoogtijd voor een nieuwe samenwerking. DJ Maurice maakte voor hun deze Après ski / Oktoberfest Medley die perfect is voor alle gezellige winterplekjes!

Ray Benjamin – Oh wat ben je mooi

Na vele (regionale) talentenjachten stond Ray op zijn 17e al in de kwart finale van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen. In seizoen 2020/2021 deed hij o.a. mee aan The Voice of Holland en Thank you for the Music (Sbs 6). In januari 2022 begint er weer een nieuw TV avontuur voor hem als hij voor de tweede keer is gevraagd mee te doen aan The Voice of Holland. Zijn singles worden ook steeds vaker bij bekende radiostations gedraaid, “Als ik je laat gaan” mag al een leuke hit genoemd worden en nu heeft DJ Maurice weer een nieuwe knaller voor hem afgeleverd!