Nieuws

Home/Nieuws/

Après ski / Oktoberfest Medley

Na de succesvolle carnavalsmedley vonden Tim Schalkx en Marco Kraats het hoogtijd voor een nieuwe samenwerking. DJ Maurice maakte voor hun deze Après ski / Oktoberfest Medley die perfect is voor alle gezellige winterplekjes!

Ray Benjamin – Oh wat ben je mooi

Na vele (regionale) talentenjachten stond Ray op zijn 17e al in de kwart finale van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen. In seizoen 2020/2021 deed hij o.a. mee aan The Voice of Holland en Thank you for the Music (Sbs 6). In januari 2022 begint er weer een nieuw TV avontuur voor hem als hij voor de tweede keer is gevraagd mee te doen aan The Voice of Holland. Zijn singles worden ook steeds vaker bij bekende radiostations gedraaid, “Als ik je laat gaan” mag al een leuke hit genoemd worden en nu heeft DJ Maurice weer een nieuwe knaller voor hem afgeleverd!

Klassieker in de remix

Tien jaar geleden werd er in België de basis gelegd voor een kreet die een jarenlang bijna door iedere speaker van elke feestcafé en festival zou klinken en door elke mic DJ of MC gebruikt zou worden. Nu is het tijd voor de DJ Maurice versie van de hit van de Pitaboys

Kraatsie beweegt door

Zanger Kraatsie heeft al ruim 10 jaar ervaring en heeft naast vele campins en braderiën ook in vele feesttenten en op vele grote podia opgetreden zoals in Ahoy, Ziggodome en GelreDome.

Ik geloof in mij deel 2

Wegens het succes van hun eerste gezamenlijke single ‘Zing, feest en dans elke dag’, hebben ze DJ Maurice gevraagd of hij ook deze keer weer een leuk liedje voor ze wilde maken. Net als de vorige keer ging Maurice samen met Emile Hartkamp de studio in en kwamen ze met de meezinger “Un, dos, très, cerveza”.

DJ Maurice remix van Ferry de Roze Flamingo

Tim Schalkx, Barry Fest en DJ Maurice maakte een paar jaar geleden de vrolijke feestplaat Ferry de Roze Flamingo, deze is nu een paar jaartjes oud maar het aanstekelijke liedje blijft overal terugkomen.

DJ Maurice remix van Wolfgang Saufi

De vrolijke feestknaller van Wolfgang is helemaal los gegaan op internet. (mede door de grappige site ‘Jezus wat slecht’) Aangezien de feestjes en festivals weer gaan beginnen en de DJ’s weer aan het werk mogen is het de hoogste tijd voor een knallende uit-je-dak versie van deze kroegenplaat.

Ray Benjamin bij het team

Ray Benjamin stond op zijn 17e al in de kwart finale van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen. Afgelopen seizoen deed hij op TV o.a. mee aan The Voice of Holland (RTL 4) en Thank you for the Music (SBS 6)! Zijn nieuwe single ‘Als ik je laat gaan’ heeft al veel steun gekregen van vele radiostations en belooft een knaller te worden

Kinderact Kraatsie

Samen met ervaren feestzanger Mardco Kraats heeft DJ Maurice een vrolijke en energieke kinderact opgezet, gericht op kinderen in de leeftijd 4 tot 10 jaar.

DJ Maurice , Barry Paf & Def Rhymz

Tijdens de uitzending van de De Barry Paf Show in de middag van 100% NL ontstond het idee tussen Barry en zijn luisteraars een heus EK liedje op te nemen.