Nieuws

Home/Nieuws/

Nieuwe single Tim Schalkx

Nèt voor de zomer komt Tim nog met een nieuwe single. Dit keer niet een après ski knaller die iedereen normaal van hem gewend is, maar een iets serieuzer liedje (maar natuurlijk wel gewoonkei-gezellig!)

Eigen Youtube kanaal

Één van de weinig voordelen van de corona crisis was dat er ineens tijd was voor zaken die altijd bleven liggen. Los van het feit dat Maurice ook voor Snollebollekes een Youtube kanaal heeft opgetuigd, is er nu ook een eigen kanaal voor DJ Maurice.

Showbureau Team

Ook al zijn er momenteel weinig optredens, de artiesten van Showbureau (het boekingsbureau van Maurice) zijn wel bezig geweest met hun werkzaamheden. Zo is er een leuke bootcamp georganiseerd waar los van de vaste Showbureau sterren ook Feest DJ Maarten en de Partyfriex aan hebben meegedaan.

Immer Hansi Single

Nadat Immer Hansi afgelopen winter dé megahit “Après Ski (Reünie)” had, is het toch tijd voor iets nieuws. Dit liedje kunnen mensen ook thuis meedoen en is geïnspireerd op een ware hype op Tik Tok.

Demonstratie Malieveld

DJ Maurice heeft samen met een paar collega’s een demonstratie georganiseerd die 23 juni j.l. op het Malieveld in Den Haag heeft plaatsgevonden. Het hoofddoel van deze demonstratie was om de aandacht te vestigen op de entertainment en horeca branche.

Weer nummer 1!

Onze act Snollebollekes heeft wéér een nummer 1 positie behaald! Deze keer in de Foute top 1500 van Q Music.

Buitenland

Door alle corona maatregelen valt ook een grot deel van de planningen weg die Maurice normaal ’s zomers maakt voor diverse horecazaken in Spanje en Portugal.

Terug naar de 90’s!

DJ Maurice heeft samen met Dr. Rude (bekend van X-Qlusive Holland, Defqon en Tomorrowland) een grappige Happy Hardcore remix gemaakt van de Lawineboys hit "Sex met die Kale". Een keer lekker vrolijk hakken i.p.v. los op hardstyle !

Wéér de winterhit van het jaar?

Nu heeft Maurice voor Immer Hansi de hit "Reünie" van Snelle in een après ski jasje gedaan en het ziet er naar uit dat dit de hit van dit seizoen gaat worden. Veel DJ's en collega artiesten zijn er erg enthousiast over en ook op social media wordt de plaat volop gedeeld.

Sinterklaas versie van Marco Kraats

Omdat de laatste single van Marco (samen met Peter de Veire en DJ Maurice) zo’n succes is in het land, is besloten samen met de bekendste coole piet van Nederland “Diego” een Sinterklaas versie op te nemen van Links Rechts Voor Achteren.