Nieuws

Home/Nieuws/

Stapels Gouden Platen

Dat Snollebollekes de populairste feestact allertijden is, is ondertussen waarschijnlijk wel redelijk bekend. Dat het voor ons soms nog ongelofelijk is wat er allemaal gebeurt, is misschien wat minder bekend. De verassing was dan ook extra leuk dat we onlangs bij de vrienden van 538, Coen en Sander, maar liefst 3 gouden en zelfs 2 platina platen kregen uitgereikt!

Snollebollekes spel

Al een jaar zijn we begonnen aan de ontwikkeling van een spel voor Snollebollekes. Nu is het eindelijk zo ver! Het interactieve gezellige kaartspel ligt vanaf nu in de winkels!

Veel nieuwe releases

De laatste 20 jaar heeft DJ Maurice (erg) veel producties gemaakt. Omdat veel (jongere) mensen die cd’s niet hebben of kennen en veel mensen die ze wel hebben of hadden gekocht ze niet vaak meer draaien (of gewoonweg geen cd speler meer hebben) worden veel van deze titels deze weken op alle bekende download- en streamingportals gezet zoals Spotify, Deezer, Youtube en Itunes.

Feest oe fit!

Met het Snollebollekes team hebben we wat aktieve zomerliedjes gemaakt om iedereen gezond de zomer door te krijgen. Dus niet teveel (thuis) stilzitten en hop 1,2,3….

Nieuwe single Tim Schalkx

Nèt voor de zomer komt Tim nog met een nieuwe single. Dit keer niet een après ski knaller die iedereen normaal van hem gewend is, maar een iets serieuzer liedje (maar natuurlijk wel gewoonkei-gezellig!)

Eigen Youtube kanaal

Één van de weinig voordelen van de corona crisis was dat er ineens tijd was voor zaken die altijd bleven liggen. Los van het feit dat Maurice ook voor Snollebollekes een Youtube kanaal heeft opgetuigd, is er nu ook een eigen kanaal voor DJ Maurice.

Showbureau Team

Ook al zijn er momenteel weinig optredens, de artiesten van Showbureau (het boekingsbureau van Maurice) zijn wel bezig geweest met hun werkzaamheden. Zo is er een leuke bootcamp georganiseerd waar los van de vaste Showbureau sterren ook Feest DJ Maarten en de Partyfriex aan hebben meegedaan.

Immer Hansi Single

Nadat Immer Hansi afgelopen winter dé megahit “Après Ski (Reünie)” had, is het toch tijd voor iets nieuws. Dit liedje kunnen mensen ook thuis meedoen en is geïnspireerd op een ware hype op Tik Tok.

Demonstratie Malieveld

DJ Maurice heeft samen met een paar collega’s een demonstratie georganiseerd die 23 juni j.l. op het Malieveld in Den Haag heeft plaatsgevonden. Het hoofddoel van deze demonstratie was om de aandacht te vestigen op de entertainment en horeca branche.

Weer nummer 1!

Onze act Snollebollekes heeft wéér een nummer 1 positie behaald! Deze keer in de Foute top 1500 van Q Music.