Nieuws

De DJ draait doorrrrrrr

Deze week heb ik weer wat leuke klussen gehad! Het personeelsfeest van de Marine in Den Helder (9000 man!), een personeelsfeest voor de gemeente Spijkernisse, een groot schuurfeest en een mooi evenement bij de havendagen in Werkendam waar ik ook de line up heb mogen verzorgen (o.a. Vieze Jack, Emma Heesters, Freddy Moreira en Feest DJ Ruud).

Snacks met jou

We hebben een grappig liedje opgenomen met Barry Fest en Immer Hansi. Ik wil alleen maar Snacks met jou heeft ook een leuke clip met wat bekende gezichten die meespelen!

  • Gerard Joling, Immer Hansi en DJ Maurice in Gerlos

Wintersport

Het is weer die lekkere tijd van het jaar om naar de sneeuw te gaan! Ondertussen ben ik één keer naar Winterberg geweest en twee keer naar het heerlijke Gerlos.

  • Orgel Joke

Orgel Joke

Het leuke van dit werk is dat je nieuwe leuke mensen leert kennen. Zo zat ik van de zomer naast Mental Theo in het vliegtuig en kwam Orgel Joke ter sprake. Zij is de moeder van Theo’s oude cameraman (Mental Theo on the Road) die ik 20 jaar geleden ook vaak tegenkwam.

Tags: |
  • PartyAwards

PartyAwards

Ik ben dit jaar gevraagd een plekje in te nemen in de vakjury van de PartyAwards, de enige prijsuitreiking/competitie van feestmuziek en horeca in Nederland.