De onlangs 78 geworden zanger Lee Towers heeft een carrière waar menig artiest “U” tegen zegt. Hij staat al 60 jaar op het podium en nog steeds treedt hij wekelijks op en blijft hij immens populair bij fans en geliefd bij collega’s.

In 1976 bracht hij zijn grote hit “You’ll never walk alone” voor het eerst uit en nu, bijna 50 jaar later, is het tijd voor een moderne remix.

Dj Maurice en Lee Towers hebben regelmatig samen op het podium gestaan en hebben hun gezamenlijke roots in Rotterdam.
Deze bekroonde Party DJ vond het dan ook een eer dat Lee het hem gunde deze remix te maken en uit te brengen.
Er is succesvol geprobeerd de originele ‘feel’ van dit prachtige nummer te behouden.

De release datum is specifiek gekozen omdat twee dagen later beide artiesten gezamenlijk optreden bij de start van de Rotterdam Marathon waaraan ruim 50.000 hardlopers zullen deelnemen en bijna één miljoen mensen het evenement komen bekijken.