Deze week heb ik weer wat leuke klussen gehad!
Het personeelsfeest van de Marine in Den Helder (9000 man!), een personeelsfeest voor de gemeente Spijkernisse, een groot schuurfeest en een mooi evenement bij de havendagen in Werkendam waar ik ook de line up heb mogen verzorgen (o.a. Vieze Jack, Emma Heesters, Freddy Moreira en Feest DJ Ruud).

Ik probeer het draaien zelf wel een beetje te beperken en gelukkig ben ik in de positief dat ik af en toe ook ‘nee’ kan zeggen tegen aanvragen, vooral als ze erg ver weg zijn zoals midden in de nacht in België, dat is gewoon niet echt meer te combineren met m’n andere werkuren.
Maar ik moet zeggen dat ik het wel top vind dat ik nog vaak aanvragen krijg en de krenten uit de pap kan halen want het blijft toch een super gevoel om zoveel mensen ngo steeds een leuke avond te mogen bezorgen!