DJ Maurice heeft samen met een paar collega’s een demonstratie georganiseerd die 23 juni j.l. op het Malieveld in Den Haag heeft plaatsgevonden.
Het hoofddoel van deze demonstratie was om de aandacht te vestigen op de entertainment en horeca branche omdat wij het gevoel hebben dat deze markten achteraan in de rij staan als het gaat om steun vanuit de overheid en weer aan de bak mogen door de corona-maatregelen.
Vele artiesten, boekingsbureaus, organisatoren, licht- en geluidbedrijven, dansers etc. Zitten al maanden thuis zonder inkomen en omdat het er steeds meer op lijkt dat de 1,5 meter maatregel in de buitenlucht overbodig is, was het tijd om aan de bel te trekken.
De demonstratie was een leuke samenvatting van onze branche met eet- en drinkgelegenheden en veel optredens. Ook waren er straatartiesten te zien en bijvoorbeeld oldtimer verhuur bedrijven.
Er kwam gelukkig veel media aandacht want Maurice heeft o.a. interviews gedaan met RTL-Z, Shownieuws, Den Haag FM, BNR, 538 (2x Coen en Sandershow) en hij mocht de dag erna als “deskundige” aan de desk staan bij Hart van Nederland (SBS 6).