Ook deze zomer werken Marco Kraats en Tim Schalkx weer samen aan een echte feestknaller.
Marco draait ondertussen l 12,5 jaar mee in het feestcircuit en is bekend van liedjes als: Mag ik dan bij jou, Ruitenwisser, Melken doe je zo en hij bracht vorig jaar met Dirk Meeldijk de nieuwe versie uit van “Vier zomers lang”.
Tim Schalkx is ook al een jonge ‘oud gediende’ en staat bekend als én van de meest geboekte après-ski zangers. Zijn ‘Ferry de Roze Flamingo’ is mede door de steun van Q-Music afgelopen carnaval landelijk doorgebroken en is nu gerust een hit te noemen.
Samen maakten zij dit liedje met een aanstekelijk dansje die deze zomer (zeker op de vakantiebestemmingen) besmettelijk zal werken.
De bekende influencer ‘De Zwarte Loonwerker’ vloog mee naar Mallorca om een leuke rol te spelen in de video.