Deze DJ Maurice Après Ski Safari Tour is de meest spectaculaire en vernieuwende 4 uur durende après ski drive in show van Nederland en bestaat o.a. uit:

  • 4 uur DJ Maurice die komt knallen tot hij er bij neer valt
  • Een gezellige kwalitatieve Après Ski zanger die de hele tent op zijn kop zet
  • Twee leuke sexy danseressen die de hele avond het publiek opzwepen en betrekken bij de show
  • Een line-ray geluidset (tot 800 personen)
  • Vette nieuwe lichtshow (o.a. Grote LED schermen, moving heads, smoke effects, stroboscoop, diverse podiumverlichting enz.
  • Special Effects (zoals Mega Sneeuwkanon, CO2 Guns en Confetti shooters)
  • Een hoge constante kwaliteit van techniek en entertainers die vele andere Après Ski shows niet bieden.
  • Mogelijkheid om de beste feestartiesten van Nederland bij te boeken met een interessante korting!

DJ Maurice Après Ski Safari CD’s

De “DJ Maurice Après Ski Safari” serie zijn mix cd’s zoals deze bedoeld en ooit verzonnen zijn door DJ Maurice, natuurlijk helemaal in de stijl van de Après Ski.

De Après Ski Safari CD’s zijn een afwisseling van verschillende muziekstijlen zoals: Dance, Happy Hardcore, Nederlandstalig, Rock, Top 40, Club en Feestmuziek.

48 (!) titels aan elkaar gemixt zoals maar 1 iemand dat echt kan en dat staat voor bijna 80 minuten non-stop feest! Ondertussen zijn er meer dan 10 delen verschenen van deze reeks.

DJ Maurice Recycled

In 2008 introduceerde Dj Maurice een totaal nieuw concept in de feestmuziek.

Samen met de White Villa Studio’s en de bekendste feestartiesten van Nederland is er een cd gemaakt met de leukste feest en après ski hits in een nieuw jasje. Het leuke van deze cd is dat de alle artiesten elkaars liedje hebben ingezongen waardoor er veel verrassende producties zijn uitgekomen.

Zo is het bijvoorbeeld heel apart om Def Rhymz een carnavalsknaller van De Havenzangers te horen zingen en Peter Beense die “ Verdomd alleen” vertolkt. De DJ Maurice Recycled CD is nog via internet te bestellen bij verschillende webshops.