Nieuws

Home/Nieuws/
  • dissel

zomer 2017

Ook dit jaar heb ik optredens kunnen regelen voor artiesten, ik heb zo’n 140 tickets geboekt naar plaatsen als Mallorca, Albufeira, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar waar deze toppers zullen optreden.

  • DJMaurice_nieuwe_single

Plagiaat

Het is alweer zo’n 10 jaar geleden dat wij de tip kregen dat Akon een liedje van ons zou hebben “ geleend”. Om te weten hoe dit in ons geval is gegaan werd ik uitgenodigd bij Suzanne Bosman op Radio 1 vandaag om hierover te vertellen.

  • cover-mental-theo-mix

Snollebollekes Hoempapa

Ook al is de laatste single van Snollebollekes pas 4 maanden oud (en al zo'n 2,5 miljoen keer bekeken!) hebben we toch nog een extra liedje uitgebracht voor de carnaval.

  • 2nd-bass-ft-ronnie-ruysdael

Nieuwe Act !

Ik liep al een tijdje met het idee een nieuwe act op te starten waarin de populaire Hardstyle muziek gecombineerd wordt met het gezellige van de feest-/Nederlandstalige muziek.

  • img_1688

Zomerplanning

Zoals ieder jaar ga ik deze zomer weer 4 weken draaien op het heerlijke Gran Canaria. Ook voor veel andere artiesten heb ik een leuke promo tour opgezet langs dit eiland en Salou, Portugal, Lloret de Mar en Mallorca. Als je naar deze plaatsen gaat, check dan mijn Facebook pagina en je kunt zien wie, wanneer te zien is!

  • b4a4c607-2333-4824-913c-e686996ca8c8

Wintertour Oostenrijk

Samen met Snollebollekes en Marco Kraats heb ik een leuk tourtje gedaan langs de bekende wintersportplaatsen Gerlos, Westendorf, Kirchberg en Hinterglemm.

  • bucketboys-ft-dj-maurice-trumpet-grab-m-by-the-pussy

Bucketboys vs. Donald Trump

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de beruchte Youtubers thé Bucketboys, zo ontstond : Trumpet (Grab ‘m by the pussy)

  • wallet

Nieuwe single Marco Kraats

Een jaar nadat we zijn begonnen aan onze intensieve samenwerking met boekingen, liedjes maken en leuke dingen verzinnen (en na 6 leuke al uitgebrachte feestclips) is hier de nieuwe knaller van Marco!

  • snollebollekes-fb

Snollebollekes Album

Zo’n 4 jaar geleden kwam de hit Vrouwkes uit en kort daarna zijn we begonnen met de act Snollebollekes. Na 11 succesvolle singles werd het nu hoogtijd voor een echt album.

  • wallet

Nieuwe Single Pascal Redeker

De nieuwe single heet” Wij met z’n twee (hey hey hey)” en is speciaal voor en met Pascal geschreven en past ook erg bij zijn swingende bigband stijl. Natuurlijk is alles weer met live orkest opgenomen in 1 van de beste studio’s van Nederland en dat kan je horen ook! De clip is opgenomen in de tweede thuisstad van Pascal: Amsterdam, en eindigt in zijn tweede thuis, Café Bolle Jan, waar Pascal ook nog steeds wekelijks optreedt.