Tijdens de Vestingdagen in Hellevoetsluis had een vriendin van mij het idee een Gooische Bingo te organiseren voor alleen maar dames. Samen met Hanny Veerkamp heb ik deze bingo gepresenteerd en het was echt een topavond. Omdat dit succes naar meer rook is dit concept uitgebreid en organiseren wij vanaf januari 2014 deze avonden op diverse locaties in Nederland.

Deze avond spat uit elkaar van entertainment en gezelligheid, naast diverse bingorondes kun je veel andere dingen verwachten zoals: een modeshow, live optreden van bekende artiest, een glas bubbels, de oesterman, diverse stands met leuke spullen om te kijken en te kopen, het presentatie duo Hanny Veerkamp en DJ Maurice, een afterparty en natuurlijk mega prijzen zoals echte merkkleding, tassen, een scooter, luxe waardebonnen etc.

Via de website kun je meer informatie vinden, kaarten reserveren en kijken waar deze leuke ladies nights gehouden worden. Kijk dus snel op www.gooischeavond.nl

Mocht je een lokatie weten die interesse heeft in deze show, kun je ze contact laten opnemen met deze website. Binnenkort zijn deze shows ook als avondvullend programma te boeken voor horeca gelegenheden en bedrijfsfeesten (op uitkoop basis).